NYHET

Arvid Hedeborg lämnar som förste ombudsman

Partidistriktets förste ombudsman Arvid Hedeborg väljer att kliva av sin roll som chef över partidistriktets expedition.

Arvid tillträdde i Göteborg december 2019 efter att han haft samma position i Västmanland 2015-2019, men nu övergår han till att bli ombudsman vid partidistriktet.

Arvid säger såhär om sitt beslut:
”Jag har reflekterat över min situation och landat i att sluta som förste ombudsman. Jag har behandlats för hjärntumör sedan sommaren 2021 och bedömer det svårt att inom överskådlig tid komma tillbaka och leda expeditionens arbete. Det har varit roligt och utvecklande att arbeta som förste ombudsman men nu ser jag fram emot att efter sjukskrivningen fortsätta på expeditionen som ombudsman istället.”

Mattias Jonsson, ordförande för partidistriktet:
”Jag har full förståelse och respekt för Arvids beslut, även om jag tycker att det är väldigt tråkigt att vi tappar en så duktig och uppskattad förste ombudsman. Samtidigt är jag glad över att vi får behålla Arvid i rollen som ombudsman på partidistriktets expedition. Det viktigaste av allt nu är att Arvid blir frisk. Jag ser fram emot den dagen då vi får välkomna honom tillbaka efter sjukskrivningen!”

Tillsvidare fortsätter Claes Wennberg som tillförordnad förste ombudsman.