Temamöte Ale arbetarekommun

Tema: #utanskyddsnät – om dom som kallas tjackhoror och fyllekärringar.

Föreningen startade hösten 2017 som ett upprop under #metoo och har bland annat uppsökande verksamhet på härbärgen och avgiftningar, och driver påverkansarbete och opinionsbildning för framförallt kvinnors utsatthet.

#utanskyddsnät är en ideell förening som fortsätter lyfta behov och fylla kunskapsluckor hos myndigheter och beslutsfattare. Föreningen hörs tydligt och synliggör väl den verklighet som är väldigt främmande för väldigt många människor, den verkligheten utan skyddsnät.

Ale Arbetarekommun har nu en fantastisk möjlighet att bjuda in till öppet möte i samarbete med föreningen #utanskyddsnät.

Vi kommer få en unik biovisning av filmen om #utanskyddsnät och dessutom träffa föreningens ordförande Anne Ryen och föreningsmedlemmen Linda Johansson. Linda som synts i bland annat tidningen Faktum och hos SVTs Carina Bergfeldt är uppvuxen i Ale och berättar om sin historia och #utanskyddsnäts viktiga arbete.

Kom och lyssna på hur vi som medmänniskor kan stötta och hjälpa i både det vardagliga och politiska arbete vi gör. Läs gärna mer på: https://utanskyddsnat.nu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ikon kalender

-

Ikon kartnål

Medborgarhuset, Ledetvägen 6, Alafors