Medlemsutbildning, del 1-3

Socialdemokraternas grundläggande medlemsutbildning är ett av de viktigaste verktygen för medlemmarna i vårt parti. Det är också en viktig del i byggandet av en stark partiorganisation, och höjer dessutom nivån i hela vårt studiesystem.

Genom medlemsutbildningen får du som medlem möjlighet att lära dig mer om Socialdemokraterna, vår politik, våra värderingar, historia och diskutera dina tankar med andra medlemmar.

Den grundläggande medlemsutbildningen ges i tre delar, där de första två arrangeras av partidistriktet.
Utbildningarna är kostnadsfria.

Vill du lära dig mer om politik och socialdemokrati?

Medlemsutbildning del 1

Här får du som medlem möjlighet att diskutera och få insikter om politik, ideologi och ledarskapssyn, socialdemokratins framväxt, facklig-politisk samverkan, organisation och det parlamentariska systemet.

 

Hösten 2024 den 19-20 oktober håller vi nästa steg 1 i internatform på Framnäs folkhögskola utanför Piteå. Anmäl dig till del 1 via länken nedan.

 

Medlemsutbildning del 2

Här får du möjlighet att fortsätta diskutera och få insikter om maktanalys, socialdemokratisk strategi, retorik och organisering via samtal.

 

Andra delen i medlemsutbildningen – Del 2
Nästa tillfäle ges hösten 2024 den 19-20 oktober i internatform på Framnäs folkhögskola utanför Piteå. Du måste ha gått del 1 för att kunna anmäla dig till del 2.
Anmäl dig till del 2 via länken nedan.

Medlemsutbildning del 3

Tredje delen i medlemsutbildning – Del 3

Nu kan du som gått de båda första delarna av vår medlemsutbildning anmäla dig till del 3. Mer information om utbildningstillfällen och anmälan gör du via https://socialdemokraterna.abf.se/for-deltagare/medlemsutbildning/ansokan-del-3/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

För mer information om utbildningarna – maila till norrbotten@socialdemokraterna.se