Vårt parti

Vi är 90 000 partimedlemmar – i alla Sveriges kommuner – som brinner för rättvisa. Tillsammans är vi engagerade i Socialdemokraterna.

I den lokala S-föreningen i bostadsområdet, som ledamot i en kommunal nämnd, i riksdagsarbetet, inom olika fackliga S-föreningar och i internationella projekt med våra systerpartier i andra länder. Vi vet att vårt engagemang gör skillnad. Vill du vara med?

Socialdemokraterna är ett folkrörelseparti och som medlem finns det massor av intressanta aktiviteter att delta i. Utbudet av verksamheter varierar i landet. Du väljer själv vad du vill delta i, eller så hittar du på egna idéer utifrån ditt eget engagemang.

I Jämtlands län är vi 2000 medlemmar i länets alla kommuner som varje dag förbättrar förutsättningarna för kommunernas och länets invånare. Vill du komma i kontakt med socialdemokraterna i din kommun gör du det här.

Vill du vara med och påverka? Gå med i en av våra S-föreningar! Vardagspolitiken bedrivs i S-föreningen. Bland grannar och arbetskamrater diskuteras och drivs allt från väldigt lokala till globala frågor.

Varje förening beslutar själva hur de ska bedriva sin verksamhet och föra sina åsikter, krav och idéer vidare. Att vara aktiv i en förening är ett roligt sätt att vara engagerad i partiet, här träffas medlemmar regelbundet för att diskutera politik och umgås.

Är du ny medlem eller är du medlem sedan tidigare men vill bli aktiv? Kom på en välkomstträff för nya medlemmar!

Publicerad