Medlemsutbildning, steg 2

Nu öppnar ansökan till Medlemsutbildning steg 2, är du medlem i Socialdemokraterna i Västmanland, har du gått ettan och känner dig redo för nästa steg? Bygg vidare på din organisatoriska och politiska förmåga tillsammans med oss!

Syftet med utbildningen är att ge varje deltagare förutsättningar att stärka sina kunskaper om bland annat socialdemokratisk maktanalys, aktuell politik och retorik.

Denna gång börjar vi utbildningen med fyra digitala tillfällen som avslutas med en heldag fysiskt i Västerås. Vi träffas för att diskutera politik, lära oss mer om partiet och för att möta och lära känna andra medlemmar och förtroendevalda. Lunch och fika ingår under den fysiska träffen.

Du har under utbildningen tillgång till våra handledare och företrädare som håller i utbildningen. Handledarna kommer att vägleda er genom hela utbildningen.

OBS! För att du ska kunna anmäla dig behöver du ha betalat medlemsavgift i Socialdemokraterna och bo i Västmanlands län. Du måste också ha genomfört medlemsutbildning steg 1.

Tillfällen för utbildningen är:

  • 22 april, digitalt klockan 18:00-21:00
  • 25 april, digitalt klockan 18:00-21:00
  • 30 april, digitalt klockan 18:00-21:00
  • 5 maj, på plats i Västerås, heldag


Utbildningen som genomförs tillsammans med ABF är gratis och efter genomförd utbildning kan du att anmäla dig till medlemsutbildning steg 3. För att det skall räknas som genomförd utbildning behöver du delta vid samtliga träffar.


Ange vid anmälan om du har behov av specialkost eller om det är något annat vi behöver veta för att utbildningen ska bli så bra som möjligt för dig. Efter anmälan får du mer information om tider, då får du också information och länkar om digitalt deltagande.

Anmäl dig senast 12 april här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ikon kalender

-

Ikon kartnål

Digitalt & en träff på plats i Västerås